Αποκλεισμός απ’το φόρουμ των εμπόρων e-kapnisma.gr

Τα δημοκρατικα ιδεωδη των ΕΜΠΟΡΩΝ και των φορουμ τους

e-kapnisma-apokleismos-logokrisiaΕνώ δεν είχα καμιά πρόθεση ούτε να τσακωθώ ούτε να αμφισβητήσω την κερδοσκοπική επιχείρηση του φόρουμ, την θεωρώ δεδομένη μια τέτοια δραστηριότητα αφού είναι γεμάτη με πίνακες ανακοινώσεων και εκπροσώπησης της βιομηχανίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αλλά και διαφημίσεων.   Επειδή κατέθεσα μια ερώτηση και σχολίασα έναν απ’ τους παραγωγούς ο οποίος εκπροσωπείται εκεί μέσα μέσω του χονδρεμπόρου του, το μήνυμα μου διαγράφηκε με την πρόφαση της γενικότητας και της αόριστης ερώτησης προς τον “άφαντο παραγωγό”.

Ο εξουσιαστής (atmos) με το τσεκούρι της λογοκρισίας μου έστειλε μερικά μηνύματάκια υπό την μορφή επίπληξης και με ένα γνωστό σε όλους μας δασκαλίστικο ύφος.  Εκτός του ότι είπα ότι δεν αποδέχομαι καμιά λογοκρισία και δεν θα την συζητήσω-διαπραγματευτώ την μονομερή εξουσία της λογοκρισίας μαζί του, δεν προέκυψε καμιά άλλη επικοινωνία που θα μπορούσε ούτε κατά διάνοια να χαρακτηριστεί σαν υβριστική ή να παραβιάζει ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Αντιθέτως του είπα ότι δεν τον παρεξηγώ αφού είναι η δουλειά του να πρέπει να υπερασπιστεί τους πελάτες του (σαν διαφημιστής αν δεν είναι και υπάλληλος αυτών ή του διαφημιστή) αλλά δεν θα περιορίσω και τον λόγο μου σαν “φιλήσυχος καταναλωτής που αποδέχεται την όποια αλητεία των εμπόρων”.

Η γνωστή τακτική των φορουματζίδων εξουσιαστών είναι να σου πιάσουν κουβεντούλα με το δασκαλίστικο στύλ, να τους βρίσεις για να έχουν και αποδείξεις σε όποιον τις ζητήσει να εξηγήσουν γιατί διέγραψαν κάποια/ον.  Δυστυχώς δεν του έκανα αυτή τη χάρη.  Αν θέλει ο μαγαζάτορας του φόρουμ να αποδείξει τα “δημοκρατικά του ιδεώδη” ας δημοσιεύσει την επικοινωνία και το διαγραμμένο μήνυμα στο φόρουμ κι ας αφήσει την κοινότητα των παρευρισκόμενων να αποφασίσει.  Ποτέ δεν επιλέγουν αυτή την οδό οι εξουσιαστές, να παραχωρήσουν την εξουσία στον “δήμο“.

Δεν είναι 2-3 μπουκαλάκια της Hexacell-Natura που είναι άχρηστα είναι σχεδόν όλα που έχω δοκιμάσει, έχουν την ίδια άσχημη γεύση ασχέτως χρωματισμού.  Τυχαίο;  Δε νομίζω.  Πιθανά ο λόγος διαγραφής είναι το προηγούμενο άρθρο για το “μαγαζί” τους.  Ποιός ξέρει πόσες εκατοντάδες μηνύματα έχουν διαγραφεί έτσι από το μαγαζί της Hexacell (e-kapnisma.gr) https://atmismos.wordpress.com/2016/01/25/11/ για να παρουσιάζεται έτσι ως ακόμα μια συνεπής επιχείρηση που αναγκαστικά θα έχει και λίγους δυσαρεστημένους.  Αρχίζει κανείς να απορεί για την αξιοπιστία αυτών που πετάγονται και τα θεωρούν καλά ή ακόμα και ότι τα προτιμάνε.  ΑΖΑΧ ….. ποτέ ξανά σε ατμοποιητή!

 

Advertisements

One thought on “Αποκλεισμός απ’το φόρουμ των εμπόρων e-kapnisma.gr

 1. “Τα συμφέροντα σταύρωσαν το Χριστό”…. λένε στο δικό μου το χωριό συνατμιστή.Έχοντας πάνω από 5 έτη στο άτμισμα θέλω να προσθέσω πως έκανα εγγραφή και στα 3 Ελληνικά φόρουμ βλέποντας το ίδιο έργο σε επανάληψη Χ3.
  Πλέον η παρουσία μου και στα 3 αυτά φόρουμ αποτελεί παρελθόν και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό.
  Κανείς δεν δημιουργεί τέτοιες επιχειρήσεις για να μάθει και να βοηθηθεί ο οποιοσδήποτε.
  Όλοι δανείζουν και μάλιστα με βαρύ τόκο.Αφού η οποιαδήποτε δραστηριωτητά σου παραμένει πρίκα και παρακαταθήκη στο φόρουμ για όσο θα υπάρχει όπως και ο λογαριασμός σας Είτε ενεργός είτε ανενεργός.
  Γι’ αυτό προσέχετε όλοι.Μην ανοίγετε λογαριασμούς.Αλλά και εαν αυτό το κάνετε προσέξτε την δραστηριότητά σας εκεί…

  Like

Σχολιάστε ελεύθερα με αλληλοσεβασμό και συνέπεια

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s