Πολιτική Δημοσίευσης

Μηδενική ανοχή σε κανιβαλισμό και διαχωρισμό μεταξύ ανθρώπων.  Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί την Ελληνική γλώσσα για να καλύψει έλλειψη πληροφοριών στην γλώσσα αυτή χωρίς να κάνει κάποια άλλη διάκριση με βάση αυτή τη γλώσσα.  Η έλλειψη πληροφόρησης σε αυτούς που δεν μπορούν να εξαγοράσουν την τεχνοτροπία και την γνώση άλλων παρέχει την ενδυνάμωση και την αποφυγή στην εξάρτιση.  Την όποια εξάρτηση, που βασίζεται η εκμετάλλευση και η καταπίεση των ανθρώπων από ανθρώπους.

Όπως έλεγε και κάποια σπουδαία συγγραφέας πριν πολλά χρόνια, το πιο βίαιο πράγμα στην κοινωνία είναι η άγνοια.  Εμείς επιλέγουμε να πολεμήσουμε την άγνοια διαχέοντας την γνώση και εξισώνοντας τους ειδικούς με τους ανειδίκευτους.  Αυτούς που ιδιωτεύουν στην γνώση και εκμεταλλεύονται την άγνοια ώστε να θησαυρίσουν.

Η γνώση για να μπορεί να είναι εμπόρευμα πρέπει να βασιστεί στον αποκλεισμό.   Εμείς σπάμε κάθε αποκλεισμό, κλέβουμε την ιδιωτική γνώση και την κάνουμε δημόσια.

Αν κάτι από αυτά δε σας βρίσκουν σύμφωνους να μας σχωράτε αλλά έτσι επιλέγουμε να λειτουργήσουμε.  Αν συμφωνείτε καλώς μας βρήκατε.

Σημείωση:  Όταν λέμε μεταξύ ανθρώπων δεν βάζουμε και τους μισάνθρωπους μέσα, αυτούς τους αποκλείουμε.  Ούτε τα ζώα δεν είναι μισάνθρωποι.  Αυτοί που είναι ας πάνε για αυτογνωσία, δεν θα ασχοληθούμε εμείς οι άνθρωποι μαζί τους. (… ? …)

Μπορείτε να συμμετέχετε, να συνεισφέρετε, να συζητάτε, να συνδιαμορφώνετε ώστε να παραχθεί συμπυκνωμένη σωστή και χρήσιμη πληροφόρηση.  Σιγά σιγά, με αλληλοσεβασμό, ταπεινότητα, αξιοπρέπεια, και κοινή αναζήτηση της όποιας αλήθειας ανάμεσα στα ψέματα και στον σκοταδισμό που προάγουν κάθε λογής συμφέροντα.

Έτσι μόνο μπορεί να διαμορφωθεί μια ανθρώπινη κοινότητα.  Αν υπάρχει κι άλλος τρόπος μετά χαράς να τον ακούσουμε.

Advertisements